Wij zorgen voor uw gezondheid

Al 20 jaar lang nemen we bij apotheek Beke-Debusschere uitgebreid de tijd om correct en persoonlijk advies te geven waarbij farmaceutische zorg centraal staat. Als huisapotheker helpen wij u graag met kleine en grote vragen omtrent geneesmiddelengebruik, aangevuld door een medicatieschema op maat.

Daarnaast bieden wij als ZORGPUNT apotheek gespecialiseerd thuiszorgmateriaal aan en kan u bij ons ook terecht voor steun- en compressiekousen, incontinentiemateriaal en allerlei medische hulpmiddelen.


Heidi, Nikolaas & team

Leer ons beter kennen

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van promo's, demodagen, nieuwtjes en interessante weetjes? Volg ons dan op Facebook en Instagram

Online toegang tot uw vertrouwde apotheek

Installeer de MijnFarmadApotheek app en sta altijd en overal in verbinding met onze apotheek. Met deze app kan je:

Voorschriften bekijken en rechtstreeks doorsturen.

Producten reserveren en bestellen.

Je medicatieschema bekijken met foto's en doseringen.

Berichten sturen en advies vragen via de chat.


Download de app in de App Store, ontdek het op Google Play of surf naar farmad.online en koppel jouw account aan onze apotheek.
Ondervind je problemen met de app? Kom gerust eens langs zodat wij u verder kunnen helpen.


Via onderstaande link kan je je voorschrift ook gemakkelijk en snel opladen. Wij zorgen dat alles juist wordt doorgegeven.

Voorschrift online opladen

Lijst met nuttige links

Zoek je iemand om te praten of zou je graag over een specialisatie meer weten? We geven je toegang tot alle (gratis) telefoonnummers en websites!

Bekijk ze hier

Laat uw huid stralen

Als trotse verdeler van verschillende cosmetica gamma's beschikken wij over een ruim aanbod aan verzorgingsproducten. Graag gaan wij samen met u op zoek naar het meest geschikte product op basis van uw huidtype. Van een vette acné huid tot een gevoelige of droge huid, wij zijn er om uw huid te laten stralen. Bovendien organiseren we regelmatig demodagen waarbij u uitgebreid kennis kan maken met één van onze gamma's en kan genieten van een gratis huidanalyse met bijhorend advies. 

Voor volgende dermocosmetica kan u bij ons terecht:

La-Roche Posay, Louis Widmer, Avène, Eucerin, Uriage, Bioderma, Vichy, Lierac, Caudalie

Daarnaast verdelen wij ook twee kwalitatieve hypoallergene make-uplijnen: Les Couleurs De Noir en Cent Pur Cent. Deze gamma's maken gebruik van ingrediënten die de kans op een allergische reactie verkleinen en de gezondheid van uw huid verbeteren. Dankzij deze gemakkelijke, gezonde en mooie make-up kan elke vrouw met elk huidtype zich goed voelen in haar vel. Wil je graag één van deze gamma's beter leren kennen? Stuur ons gerust een mailtje om een gratis make-upsessie in te plannen waarbij we overlopen hoe en welke producten u op uw gelaat kan aanbrengen. 

Hét zorgpunt bij uitstek

Met onze thuiszorg willen we een gevarieerd aanbod aan artikelen aanbieden om uw leven comfortabeler te maken. Dit kan via verhuur of aankoop van thuiszorgproducten, al dan niet met terugbetaling van de mutualiteit. U kan bij ons terecht voor: 

STEUN- EN COMPRESSIEKOUSEN

INCONTINENTIEMATERIAAL

STEUNZOLEN
in samenwerking met Ortho-kin

ORTHOPEDISCHE SCHOENEN EN PANTOFFELS

MEETTOESTELLEN:
bloeddrukmeter, glucosemeter, thermometer…

STOMA- EN SONDEMATERIAAL

CHEMOMUTSJES

BANDAGES

DAGELIJKSE HULPMIDDELEN:
douchestoeltjes, toiletverhoger, wandelstokken, drinkbekers...

ZIEKENHUISBEDDEN

MOBIELE HULPMIDDELEN:
rollator, looprek, rolstoelen...

Natuurlijke voedingssupplementen van PharmaNutrics

In 2014 richtte Nikolaas Debusschere samen met enkele partners PharmaNutrics op. Dit begon met de productie van 3 voedingssupplementen en groeide inmiddels uit tot een aanbod van meer dan 45 voedingssupplementen die worden gekenmerkt door unieke formules en hoge doseringen van lichaamseigen en natuurlijke grondstoffen. In onze apotheek kan u het volledige gamma terugvinden en helpen wij u graag bij het kiezen van het geschikte product op basis van uw klacht. 

maandag

08:00 - 19:00

dinsdag

08:00 - 19:00

woensdag

08:00 - 19:00

donderdag

08:00 - 19:00

vrijdag

08:00 - 19:00

zaterdag

08:30 - 12:30

zondag

gesloten