Beta Alanine 800 Comp 90 Pharmanutrics

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Bèta-alanine 800 is een natuurlijk middel tegen verzuring van de spieren. Het aminozuur bèta-alanine is samen met het andere aminozuur L-histidine de bouwsteen van carnosine. Carnosine is belangrijk voor de weerstand van het lichaam tegen vermoeidheid tijdens inspanningen. Extra bèta-alanine verhoogt tot 80% de opslag van carnosine. Hierdoor kan gedurende langere tijd op hoge intensiteit worden gesport. Behalve het uitstellen van spierverzuring verhoogt extra bèta-alanine kracht, vetvrije spiermassa en zorgt voor meer vetverlies. Het draagt zo bij tot een betere lichaamssamenstelling. Bèta-alanine versnelt ook het herstel na intensieve inspanningen. Het maakt bèta-alanine 800 tot een natuurlijke metgezel voor sporters.

Gebruik

2 tabletten per dag

Samenstelling

Beta Alanine 816 mg

Details
CNK3142759
FabrikantenPharmanutrics
MerkenPharmaNutrics